Årets sista dag

Började med en sovmorgon. P väckte mig strax innan nio i morse. 09:20 var vi på gymmet. Jag körde tio minuters uppvärmning och sen trettio minuter styrka överkropp. Hade en jävulsk träningsvärk sen i söndags så det var tungt att köra idag kan jag säga. Efter frukosten som bestod av havregrynsgröt så plockade vi undan lite och sen blev det lite dator. Lite sen lunch och sen en timmes powernap. Nu ikväll så är det inget speciellt planerat. Vi åt en liten räksallad till förrätt bestående av räkor, mozarella och tomat. Sen har vi gjort plankstek här hemma och tittat på film. Nu är vi båda trötta och jag sitter och bloggar och sambon tittar på golf. Vilka partyprissar va ;-)

Förhoppningsvis håller vi oss vakna till tolvslaget och firar in det nya året med att titta på fyrverkerierna från balkongen. Det känns ganska skönt att få avsluta 2013 nu, och vända bladet till 365 nya blanka dagar som man får sätta sin prägel på. 

2014 ska bli mitt år! 

Mysigt

Igår eftermiddag hämtade vi lillebror Andreas och hans flickvän Rachel inne i stan hos mor och far. Dom sover hos oss inatt eftersom vi skjutsar upp dom till Arlanda nu på förmiddan. Dax för dom att åka tillbax till Frankfurt igen. Tråkigt. Rachel och jag är väldigt lika i vad vi tycker och kommer jättebra överens. Igår satt vi i köket i flera timmar och bara pratade om livet och allt. Klockan blev 00:30 innan vi gick och la oss. Underbart roligt! Faktiskt så hade både Peppe och Andreas redan gått och lagt sig ;-)

Egentligen skulle P och jag gå till gymmet nu på morgonen, men vi var båda lite trötta eftersom det blev så sent igår. Strax ska jag lämna min varma, sköna säng och hoppa in i duschen. Vi åker nog mot Stockholm runt nio-snåret. Efter vi lämnat av dom på Arlanda så tänkte P och jag strosa runt lite i Kistagallerian. Äta lunch och bara vara. Skönt att va ledig idag. 

I morgon är det nyårsafton och årets sista dag. Det kommer firas med god mat och bubbel vid tolvslaget här hemma, på tu man hand. Mysigt det också. 

Nu är det dax att börja fixa sig!