Onsdan är över

Så har även denna dag gått. Snart är det faktiskt helg, igen. I morgon torsdag är det jobb, massage samt ett besök hos kiropraktorn som gäller. Undrar om man är trött i morgon kväll ?! ;-) Ska bli skönt att komma på banan igen. Är väldigt värkig och öm i kroppen just nu. Behöver bli lite människa igen!  Nu ska jag sova iaf. Så himla skönt när sömnen funkar som den gör nu. Kan acceptera att va lite tröttare än förut, så länge jag får en ordentlig sömn. Så... Puss och Hej på er! 

Supertrött

Nu ni, så ska jag faktiskt gå och lägga mig. Jag är super-duper trött ikväll och varför inte försöka sova nån timma extra då i natt. Har huvudet fullt av julpyssel-idéer och inspiration till tusen. Behöver bara lite mer energi så jag kan genomföra det också!  Men nu är det godnatt här från mig! 

Värk igen

Usch vad jag har ont i kroppen igen. Känner mig spänd överallt. Magen värker den med. Skulle behöva vila mer. På torsdag ska jag först på massage, och sen till kiropraktorn. Lite kombi sådär. Behövs verkligen...

Känner mig blek, fet och tråkig. Sådär, då var det sagt! Behöver ta tag i hälsan och utseendet igen. Men när, var och hur?  

En sak i taget var det, i ett lugnt tempo...