Inte alla

Alla dagar är inte bra träningsdagar. Igår var en av dom. Jag hade varken kraft, energi eller motivation. Jag körde ändå, men det kändes inte alls bra. Fanns mycket irritation inom mig. 

För det första så hade jag ett par träningsbyxor som rullade ner sig över magen, och dom snurrade även med sig boxertrosorna. Inte kul. 

För det andra så var det tre stycken störiga killar i 25-års åldern som okuperade tre maskiner i princip i en timma, och det var just dom maskinerna som jag behövde använda. Jag frågade om jag kunde gå emellan medans dom vilade men då var det bom-stopp! "Nej du vet vi snurrar på dom här, och vi har bara kört en gång var, vi ska köra två gånger till". Vaddå, 100 st varje set?! Dessa killar är av utlänsk härkomst och är en del av ett sk. innegäng som alltid håller sig runt Västerport. Stör människor och beter sig illa. Tror jag sett dom runt McDonalds i typ tio år. Står alltid i vägen mitt i dörröppningen och skriker en massa fula ord åt folk. Bara hoppas att dom inte kommer stanna på gymmet för all framtid. 

För det tredje så var det några "biffar" som gärna sitter väldigt länge i samma maskin och som vrålar och spänner sig, och beundrar sig själva i spegeln. Me no like!

Men annars så...

Köpte mig en kebabsallad på vägen hem. Orkade inte ställa mig och fixa nåt annat ätbart. Vi var hemma runt 19-tiden och då åt vi, kollade på tv en stund och surfade lite på våra IPads. Sen tog jag hand om tvätt och disk. 21:30 var jag dödstrött så då gick jag och la mig.
Antar att jag inte känner mig så positiv för att det har varit två tuffa dagar på jobbet med mycket gnäll och tjafs och problemlösning. Är jag stressad, så blir det inga bra dagar. Så enkelt är det, och jag börjar förstå vilken negativ effekt den här stressen har på mig. 

Idag vaknade jag 45 minuter innan klockan och var grymt trött. Och faktiskt har jag träningsvärk också, och det händer inte så ofta ;-) Nu är det dax att åka och jobba igen och jag måste förbereda träningsväskan inför Cardio-träningen ikväll. 

Puss på er 

Kommentera här: