Working 9 to 5

Nä, inte riktigt. Jobbar 7 till 15:30. ;-)

Väntar på att tiden ska bli 06:00 så jag kan röra mig mot bussen. Om en vecka är P hemma igen, och då får man åka bil igen :-). 
Den här veckan är det mycket att göra. Vi har en massa människor från andra delar av världen, som ska komma till vår fabrik för att poängbedömma och betygsätta och utvärdera vår fabrik. Det är en väldig press på oss alla att vi ska säga "rätt" saker och att vi inte får svara på ett sätt som kan uppfattas negativt. Blir en tuff utmaning och jag antar att jag kommer ha fullt upp. Jag är åxå en av dom som ska intervjuvas under en femton minuters utfrågning om arbetet och våra rutiner. Läskigt som fan. Tänkte jag skulle försöka sola ett par gånger under veckan också och såklart fixa lite hemma. Har inte gjort klart mitt adventspyntande än. På onsdag slutar jag 12:30 för att åka in till smärtkliniken och träffa dom för första gången. Jag ska träffa en sjuksköterska och besöket skulle ta ca en och en halv timma. Och sen på måndag nästa vecka, så ska jag på min första mammografi-undersökning 07:40 och efter det ska jag på besök till överläkaren på smärtmottagningen 8:30. Mycket att vara nervös för kommande veckor. 

Idag ska jag försöka handla ett par julklappar iaf. Har inte handlat nåt än sålänge och har ingen aning vad jag ska köpa. 

Nu är det dax att klä på sig och dra sig mot bussen! 

Kommentera här: