Vill sova ut

Jag har så svårt att sova just nu och vaknar med huvudvärk och ont i hela kroppen. Antingen beror det på förkylningen eller så är det för att jag sover dåligt när P är borta. 

Hade ställt in mig på att gå till smärtkliniken idag, men jag hade tittat helt fel på remissen. Det är i morgon den 5:e december som jag ska dit. Idag behöver jag sluta lite tidigare. Måste få tömma skallen och rensa bort lite tankar på jobbet. Tänkte försöka sluta 14:30, ta en promenad till Arnö och sen ta bussen in till stan. Gå och sola lite och handla en förlängningskabel och lite julklappar. Orkade inte göra det igår, som jag hade planerat. 

Ska försöka fixa i ordning lite här hemma, ta lite kort på två fåtöljer som jag vill sälja tex. Innan jul ska vi åka in med en massa geejer till loppis också. Jag vill bli av med sånt. Känns svårt att andas med så mycket grejer. 

Har känt mig trött och slut ett par veckor nu utan någon som helst energi. Behöver lite andrum gällande mycket saker. Jobbet är en stor del som nog är den största orsaken till att jag är sliten. 

Nu måste jag iväg, japp, till jobbet...

Kommentera här: